S.O.S.-oplossing op je bruiloft: Odorex Extra Dry

‘JA!- ik wil’ is natuurlijk het mooiste onderdeel op je trouwdag. Dan wil je zeker zijn van een fris en betrouwbaar gevoel. En je absoluut geen zorgen hoeven maken over klotsende oksels, nare zweetplekken- of geurtjes. Hoe je dat doet? Met de juiste deo!

De mooiste dag van je leven begint met een schoon en fris gevoel. Je wilt natuurlijk wel stralen in die mooie jurk. Met deze drie stappen ben je verzekerd van een fris gevoel.  

Stap 1: Van pittig eten ga je… ja precies: zweten
Knoflook, uien of pepers... het is beter om deze kruiden te vermijden vlak voor je bruiloft. Hoe lekker ze ook zijn. Helaas, maar ze zorgen er echt voor dat je snel gaat zweten. Dat geldt overigens ook voor cafeïne (dááág kopje koffie) en alcohol. Beter is het om veel water te drinken. 

Stap 2: Lekker douchen en gladde oksels
Ook een goede hygiëne is belangrijk om nare zweetgeurtjes tegen te gaan. Om fris en stralend in je bruidsjurk te verschijnen ga je natuurlijk van tevoren even snel onder de douche om je af te spoelen. Gewoon met water is al voldoende. Wil je toch zeep gebruiken? Kies dan niet voor een zoet, tropisch geurtje, maar voor een HP-neutrale zeep. Deze doodt bacteriën en daardoor zweet je minder gauw.   

Wist je trouwens dat gladde oksels zorgen voor langere frisheid? In stoppels en haren blijft namelijk zweet hangen en dat wil je natuurlijk niet. Leg je scheermesje dus klaar in je douchebakje voor de grote dag.  

Stap 3: Odorex Extra Dry – ideaal voor stressmomenten
De grote dag gegarandeerd fris blijven? Yes, please! Odorex Extra Dry is onze S.O.S.-oplossing. Deze unieke deo-lijn is speciaal bedoeld om overmatige transpiratie en transpiratiegeur op een verantwoorde manier te onderdrukken. Deze lijn bevat geen alcohol. 

Odorex Extra Dry bestaat uit vier varianten: spray, crème, lotion en depper. Odorex Extra Dry crème is voor dagelijks gebruik en de spray, lotion en depper zijn voor meerdaags gebruik. Elk product is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan jouw zweetniveau, de mate van zekerheid die je zoekt en de gevoeligheid van je huid. Lees op http://www.odorex.nl/extradry/ welke product het beste bij jou past.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste tips, aanbiedingen en leuke acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.
TERUG