Snel een fris gevoel voor elke dag!

Laat me alsjeblieft nog héél even lekker liggen... Denk jij dat ook bijna elke ochtend? Als je binnen 5 minuten opgefrist en goed verzorgd aan je dag kunt beginnen, dan is langer snoozen geen probleem. Hoe je dat doet? Hieronder simpele tips voor een snelle, frisse ochtendlook.

Frisse geur en bescherming
De musthave voor een fris gevoel is een goede deodorant. Laat Odorex je helpen om je de hele dag effectief te beschermen tegen transpiratie. Onze deo’s zijn mild voor de huid, hebben een frisse geur en zijn extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeftippenstift

Met een felle kleur op je lippen heb je verder weinig make-up nodig, omdat je alle aandacht naar je mond trekt. Met een goede kleur lippenstift zie je er dus snel verzorgd uit. Een 2-in-1 truc is om een kleur te kiezen met een blauwe ondertoon. Dan lijken je tanden witter, in tegenstelling tot lipkleuren met een oranje ondertoon.  

Frisse adem zorgt voor een frisse lach
Vergeet niet om even snel je tanden te poetsen. Wanneer je geen tijd hebt om te poetsen, dan is kauwgom of een shotje mondwater je redding.

Tot slot: zet een lach op en ga de deur uit. Je bent er klaar voor.
Iedereen word toch vrolijk van een stralende lach? Zorg daarnaast dat je rechtop loopt, je schouders naar achteren buigt en je heupen licht naar voren kantelt. Je kleding hangt het mooist om je lichaam als je rechtop staat. Met een open, mooie houding kun jij de hele wereld aan.


TERUG