5 tips voor 'n frisse start van 2016

Ben jij vastbesloten om je goede voornemens voor 2016 vol te houden? Het gaat je absoluut lukken met deze slimme tips!

1. Zo sport je swingend het nieuwe jaar in!  
Lekker bewegen is goed voor je lichaam en geest. Dat hoeft niet per sé in de sportschool: het leuke is dat je het eigenlijk altijd en overal kunt doen. Ga eens op je tenen staan, buig je knieën een aantal keer en strek je armen terwijl je wacht tot het avondeten kookt. Of nog leuker: kies 4 ritmische liedjes uit en dans elke dag een half uurtje op deze fijne beats. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar je wordt er ook nog eens heel vrolijk van! Zo ga je swingend 2016 in! 


2. Zo doe je vaker dingen voor jezelf! 
Van nieuwe dingen leren of nieuwe mensen leren kennen krijg je meer zelfvertrouwen en energie! Natuurlijk is dat in het begin spannend, maar met kleine stapjes moet dat zéker lukken. Ga schilderen, zelf kleding ontwerpen, een computercursus volgen of meld je aan voor de buurtcommissie. 

3. Zo help je jezelf naar succes 
Wees realistisch bij het maken van je voornemens: als je nu nooit sport, dan is een doel stellen van 5 keer sporten per week heel veel. Begin eens met 3 uurtjes per week. 

4. Zo kweek je meer zelfvertrouwen! 
Zelfvertrouwen is een belangrijke factor voor geluk. Er zijn een paar simpele trucjes die je helpen om dit fijne gevoel vast te houden. Test het maar eens uit: als jij uitstraalt dat je vrolijk en enthousiast bent, verandert dat de manier hoe mensen met je omgaan. Probeer daarom altijd te glimlachen, ook als je je onzeker voelt. 

Verzorg daarnaast je lijf goed: sport om fitter te worden, zorg dat je altijd fris blijft in stresssituaties en koop een paar kwalitatief goede kledingstukken waar je figuur mooi in uit komt. Wedden dat je zelfvertrouwen groeit?

Fris aan je nieuwe jaar beginnen? 
Kies voor Odorex Natuurlijk Fris. Deze deo is 24 uur effectief tegen transpiratie, extra werkzaam zodra je lichaam het nodig heeft en heeft een frisse geur. 


5. Houd je je niet altijd aan je goede voornemen? Slimme tip voor ‘de dip’
Houd een dagboekje voor jezelf bij en beschrijf je dag zo beeldend en levendig mogelijk. Als je even een dipje hebt, is het fijn om dit te lezen. Zo weet je meteen weer waar je het voor doet!


Kortom… 
Het geheim van goede voornemens volhouden? Stel jezelf kleine tussendoelen met een grote kans op succes! Gun jezelf het gevoel dat je wint. Met tussenstapjes blijf je jezelf uitdagen en dat motiveert om een stapje extra te doen. Zo win je altijd!

TERUG