Fris op reis? Odorex mini!

Op vakantie: dat wordt koffers inpakken! Met deze tien slimme tips pak je binnen 30 minuten stressvrij je koffer in, zodat je de vakantie lekker fris kunt beginnen.


Tip 1: Less is more 
Hoe meer spullen je wilt meenemen, hoe meer tijd je kwijt bent en hoe sneller stress toeslaat. Dat is toch zonde van al die moeite? En heb je eigenlijk wel al die shirtjes nodig? Maak een paar kledingcombinaties die je zéker deze vakantie gaat dragen en leg ze in je koffer. De overgebleven tops gaan terug in de kast. Dat scheelt een hoop sjouwwerk. 

Tip 2: Kies voor accessoires 
Een shirtje leuk je al snel op met een bijzondere ketting of met een mooie lak op je vingernagels. Door dagelijks andere accessoires te dragen kun je een kledingcombinatie steeds nieuw laten lijken. Reserveer daarom ruimte voor accessoires in je koffer in plaats van talloze shirtjes. 

Tip 3: Rol je kleding op
Deze tip ken je vast wel: rol je kleding op! Je kleding is dan kleiner omdat er minder lucht tussen zit en dat bespaart weer ruimte. Maar let op: rol je stukken zo plat mogelijk op om kreukels te voorkomen. Als je ze eerst langs de natuurlijke naden opvouwt gaat dat het beste. 

Tip 4: Pak wasmiddel in 
Beter kun je op vakantie een keer een (hand)wasje draaien, dan teveel ongedragen kleding meesjouwen, toch? 

Tip 5: Stop sokken in je schoenen
Ook een handige manier om ruimte te besparen: stop je sokken in je schoenen. Als je andere kleine spulletjes hebt kun je die ook in je schoenen stoppen. 

Tip 6: Plastic zakje om je toilettas 
Een paar plastic tasjes in je koffer zijn altijd handig, bijvoorbeeld om vieze spullen in te doen. Doe er altijd eentje om je toilettas voor het geval dat een shampoofles gaat lekken. 

Tip 7: Bel met je hotel over badlakens
Badlakens zijn zwaar en vaak liggen ze gewoon voor je klaar op bestemming. Bel eerst even met je hotel om te checken of je deze reusachtige strandlakens zelf moet meenemen. Dit kan een hoop sjouwwerk schelen! 

Tip 8: Blijf fris met mini’s tijdens het reizen
Mini’s uit je badkamer nemen weinig plek in en zorgen dat je lekker fris blijft tijdens de reis. Denk aan Odorex mini, mini hygiënische handgel en een kleine tube tandpasta. Deze hoef je niet in je koffer te stoppen, want ze passen makkelijk in je handtas. Wist je dat je Odorex mini’s ook mag meenemen in het vliegtuig? Daarvoor moet je ze wel in een afsluitbare doorzichtige zak met een volume van maximaal 1 liter stoppen. 

Tip 9: Gebruik een clutch voor documenten 
Het paspoort, boardingpas, de toegang tot de camping en je pinpas: deze documenten wil je binnen handbereik hebben. Als je ze bij elkaar stopt in een klein tasje verdwalen ze niet langer in je enorme handtas. 

Tip 10: Begin met zwaar, eindig met licht
Leg de zwaarste spullen, zoals boeken, onderin de koffer. Stapel daarna de kledingrolletjes. Eindig met de lichtste items die je het snelst nodig hebt. Zorg dat breekbare spullen in het midden van de koffer geklemd liggen: zo voorkom je eventuele beschadigingen als er met je koffer wordt gegooid. 

 Wil je op de hoogte blijven van onze laatste tips, aanbiedingen en leuke acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.
TERUG