Regelmatig last van witte strepen in je tops?

Als je graag tops draagt wil je geen last hebben van witte strepen. Kies daarom voor een deo die bij je past. We geven je tips welke deo je het beste kunt gebruiken.

Transpireren doen we allemaal om overtollige warmte kwijt te raken. Een beetje zweten is eigenlijk dus helemaal niet gek! Maar waarom stinkt zweet en krijg je er soms lelijke vlekken van in je kleding? De boosdoener voor de nare geur zijn bacteriën die van nature aanwezig zijn op de huid. Komen zij in aanraking met zweet, dan zorgt dat voor geuroverlast. 

De oplossing: deodorant en anti-transpirant
Er zijn twee oplossingen voor dit probleem: deodorant en anti-transpirant. Wat is het verschil? Een deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes door de geur te maskeren met een parfum. Een deodorant gaat het zweten echter niet tegen. 

Een anti-transpirant bevat actieve bestanddelen die transpiratie onder je oksels daadwerkelijk verminderen door de afscheiding van vocht tegen te gaan. Daardoor zweet je minder en hebben bacteriën minder kans om te zorgen voor nare geurtjes. Daarnaast wordt er vaak een parfum toegevoegd om, als het toch nog nodig is, eventuele geur te maskeren. Door het gebruik van een anti-transpirant zoals Odorex blijf je dus droger en heb je minder last van nare zweetgeurtjes. 

Voorkom witte vlekken met Odorex Onzichtbaar Puur
Wanneer de zweetvlekken in je kleding een langere tijd opdrogen, dan verankeren ze in het textiel en ontstaat er kleurverschil. Kies daarom voor een speciale anti-transpirant die je tops beschermt, zoals Odorex Onzichtbaar Puur. 

Zo was je nare geurtjes uit je kleding
Heb je toch een paar kledingstukken die ‘verpest’ zijn doordat de zweetgeur er niet meer uit gaat? Volgens de website Omaweetraad kun je stinkende shirtjes het beste een nachtje in een emmer met azijn laten weken. Als je het shirt daarna in de wasmachine wast, dan is de geur weg. 

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste tips, aanbiedingen en leuke acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.
TERUG